Veelgestelde vragen


Beveiliging
 

U loopt geen enkel risico bij het kopen van Nederlandse volgers, omdat de gebruikte methode 100% organisch is. De volgers worden ook geleidelijk verzonden voor maximale geloofwaardigheid.

We hebben uw wachtwoord niet nodig voor geen van onze diensten.

Het betalingsproces op sosfollowers.nl is volledig veilig. Alle gegevens die u tijdens uw betaling aan ons verstrekt, worden beschermd en versleuteld door het SSL-protocol (Secure Sockets Layer). Wij hebben op geen enkel moment toegang tot uw bankgegevens; deze worden gecodeerd en veilig overgedragen naar onze bank.

Bovendien hebt u de kopersbescherming als u met Paypal bestelt.

Ja, op geen enkele manier delen we uw aankoop en informatie met andere mensen. Het kopen van Instagram-volgers van onbetrouwbare bronnen is natuurlijk verdacht. Bij SOSfollowers.nl bieden wij een 100% professionele service die erop gericht is het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Wanneer u bij ons koopt, is uw privacy volledig beschermd en onze volgers krijgen geen extra toegang tot uw account dan u toestaat. Ze kunnen uw persoonlijke informatie niet zien en niemand bij SOSfollowers.nl zal u vragen om accountgegevens.

Als SOSfollowers.nl hechten we veel waarde aan privacy.

Uitvoering van zendingen

Dankzij geavanceerde technologie is sosfollowers.nl in staat om snel met de verwerking van uw bestelling te beginnen zodra u uw account heeft ingevoerd. De wachttijd is volledig afhankelijk van de huidige vraag en het aantal bestellingen dat in de wachtrij moet worden verwerkt. Hoewel de tijd kan variëren, worden de eerste verzendingen voor volgers uitgevoerd tussen 1 uur en 12 uur na het plaatsen van de bestelling. Reken op 1 tot 6 uur voor de opzet van automatische likes (indien besteld).

Instagram-volgers worden dagelijks verzonden: tussen de 30 en 200 volgers per dag voor Nederlandse volgers, en tussen de 100 en 1000 volgers per dag voor internationale volgers.

In de service voor automatische likes worden de vind-ik-leuks verzonden naar je toekomstige publicaties. De likes komen meestal tussen 0 en 30 minuten nadat je hebt gepubliceerd. Soms kan het gebeuren dat je ze binnen enkele uren ontvangt. Als je binnen 24 uur niets ontvangt, neem dan contact met ons op via de online chat.

In een omgeving waar zelfs je eigen vrienden zich kunnen afmelden van je account, zou ik liegen als ik zou zeggen dat je geen verlies zult hebben. Veel actoren op de markt geven er de voorkeur aan deze waarheid te verbergen.

- Nederlandse volgers:

Zeer goede kwaliteit. De volgers zijn 100% Nederlands, echt en actief. Onverslaanbare kwaliteit en prijs. Onze volgers zijn geen bots. Het zijn echte Instagram-gebruikers die regelmatig het Instagram-platform raadplegen. Ze worden verkregen door middel van promotiemethoden op sociale media. Ons doel is om u actieve en echte Nederlandse volgers te bieden. Het is vervolgens aan u om hun aandacht te trekken en hen te motiveren om u te blijven volgen. Na het leveren van de bestelling stabiliseren we het account gedurende 7 dagen om eventueel verlies dat u kunt ondervinden te compenseren (reken op 5% tot 20% van de mensen die zich kunnen afmelden).

- Internationale volgers:

Internationale profielen zijn nu 100% echt en actief. Na het leveren van de bestelling stabiliseren we het account gedurende 7 dagen om eventueel verlies dat u kunt ondervinden te compenseren (reken op 30% tot 80% van de mensen die zich kunnen afmelden). We raden u echter aan om te kiezen voor Nederlandse volgers als u op zoek bent naar uitstekende kwaliteit volgers.

Belangrijk: De garantie voor vervanging van verlies geldt gedurende 7 dagen. SOSfollowers.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies na 7 dagen. Als u sinds uw bestelling verlies heeft geleden en de vervanging niet binnen 2 dagen heeft ontvangen, vul dan het formulier "Vullen" in met uw bestelnummer, e-mail, Instagram en het aantal te verzenden.

SOSfollowers.nl biedt u een exclusiviteit op het gebied van het kopen van Instagram-volgers door u in staat te stellen dagelijkse volgersverzendingen te volgen. Zodra ons team uw aanvraag heeft verwerkt, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u het volgende kunt bekijken en volgen:

- de datum en tijd van verzending
- het aantal volgers dat u had vóór de verzending
- een schermafbeelding van het aantal volgers na de verzending


Op deze manier kunt u dagelijks de evolutie van het aantal volgers volgen, weten of de bestelling is voltooid of niet, en wanneer dit het geval is, etc. Als we eventuele verliezen opmerken, worden deze automatisch gecompenseerd voor de volgende dag.

Nee. Wij vragen u om uw account openbaar te zetten voordat u Instagram-volgers koopt. Dit zorgt voor een snelle en probleemloze service. Nadat uw volgers zijn toegevoegd, kunt u de privacy eenvoudig weer inschakelen en kan niemand buiten uw lijst met volgers uw profiel zien.

- Followers Dutch:

Zeer goede kwaliteit. De volgers zijn 100% Nederlands, echt en actief. Onverslaanbare kwaliteit en prijs. Dit is de beste kwaliteit die u op de markt kunt vinden. Onze volgers zijn geen bots. Het zijn echte Instagram-gebruikers die regelmatig de Instagram-platform bezoeken. Ze worden verkregen via socialemediapromotiemethoden. Onze taak is om u actieve en echte Nederlandse volgers te brengen. Het is vervolgens aan u om hun aandacht te trekken en hen te motiveren om u te blijven volgen. Na de levering van de bestelling stabiliseren we het account gedurende 7 dagen om mogelijke verliezen die u kunt ondervinden te compenseren (reken op 5% tot 20% van mensen die zich kunnen afmelden).

- Internationale volgers:

Internationale profielen zijn nu 100% echt en actief. Na de levering van de bestelling stabiliseren we het account gedurende 7 dagen om mogelijke verliezen die u kunt ondervinden te compenseren (reken op 30% tot 80% van mensen die zich kunnen afmelden).
We raden u echter aan om Nederlandse volgers te verkiezen als u op zoek bent naar een uitstekende kwaliteit van volgers.

Belangrijk: De garantie voor het vervangen van verliezen is geldig gedurende 7 dagen. SOSfollowers.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verliezen na 7 dagen. Als u sinds uw bestelling verliezen heeft geleden en binnen 2 dagen geen vervanging heeft gekregen, vul dan het "Vullen"-formulier in met uw bestelnummer, e-mail, Instagram-gebruikersnaam en het te verzenden aantal.

Eenmaal begonnen met het verzenden van de bestelling, kan deze niet worden gestopt of teruggedraaid om abonnees, likes, etc. te verwijderen. Als u vraagt om te annuleren nadat de dienst is gestart, kunnen we u niet terugbetalen.

We kunnen de levering stoppen voor toekomstige dagen of publicaties. U kunt ons een verzoek sturen via e-mail of via de chat. Geen enkele terugbetaling zal worden uitgevoerd als u besluit de levering te annuleren.

Wij gebruiken onze eigen pagina's op sociale media, gesponsorde berichten en advertentieplatforms om accounts te promoten. Onze diensten zijn uitsluitend bedoeld voor het promoten van uw account of inhoud en moeten voor dit doel worden gebruikt. SOSfollowers kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik dat u ervan maakt.

Na ontvangst van de bestelling

In een omgeving waar zelfs uw eigen vrienden zich kunnen uitschrijven van uw account, zou ik u vertellen dat u geen verliezen zult hebben, zou ik liegen. Veel actoren op de markt geven er de voorkeur aan om deze waarheid te verbergen.

Nederlandse volgers: verwacht dat tussen de 5% en 20% van de mensen zich kunnen uitschrijven.

Internationale volgers: verwacht dat tussen de 30% en 80% van de mensen zich kunnen uitschrijven.

Belangrijk: De garantie voor het vervangen van verliezen geldt alleen voor Nederlandse volgers en alleen gedurende 7 dagen. SOSfollowers.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verliezen na 7 dagen. Als u verliezen heeft gehad sinds uw bestelling en binnen 2 dagen geen vervanging heeft gekregen, vul dan het "Vullen"-formulier in met uw bestelnummer, e-mailadres, Instagram en het aantal dat moet worden verzonden.

Als u op zoek bent naar uitstekende kwaliteit, raden we u ten zeerste aan om Nederlandse volgers te bestellen.

De likes worden soms binnen enkele minuten na uw publicatie verzonden, soms pas enkele uren later. Als u de bestelde likes niet binnen 24 uur heeft ontvangen, gelieve een verzoek in te dienen viade online chat Of dit formulier.

Promotie

Wil je een kortingscode voor je eerste aankoop?

Stuur ons een bericht via de online chat Of dit formulier afin que nous puissions vous conseiller et vous proposer une offre sur-mesure répondant à vos besoins

Sur pc :
code promo sos followers

Sur mobile :
code promo sos followers

Contact

U kunt contact met ons opnemen via online chat of dit contactformulier.

Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden:

- Van maandag tot vrijdag: van 9u tot 17u
- Zaterdag: Gesloten (er kunnen echter diensten beschikbaar zijn)
- Zondag: Gesloten (er kunnen echter diensten beschikbaar zijn)

We antwoorden doorgaans binnen 24 uur (behalve in het weekend).

U kunt ons contacteren via e-mail of via de online chat op de site.

Advies

Instagram-volgers kopen stelt u in staat om vertrouwen en respect te wekken en uw plek op een sociaal netwerk zoals Instagram te veroveren. Instagram-gebruikers die profielen zien met een groot aantal volgers, hebben veel meer kans om op hun beurt op uw account te abonneren, uw berichten te liken, contact met u op te nemen, met u te werken, enz.

Als u een influencer wilt worden op Instagram of wilt werken met merken, kan dit mogelijk zijn met + 1000 Instagram-volgers. Uiteraard geldt: hoe groter het aantal volgers, hoe groter uw kans om de aandacht van uw doelgroep te trekken. Evenzo, als u producten of diensten op Instagram wilt verkopen, zal het hebben van veel volgers u in staat stellen deze sneller te verkopen.

Als u uw bedrijf op Instagram wilt laten groeien of populair wilt worden, zal het kopen van Instagram-volgers u helpen uw account zeer snel te boosten.

Dit doen zonder Instagram-volgers te kopen kan tijd kosten, verveling, frustratie en wanhoop veroorzaken, omdat het zeer waarschijnlijk is dat dit nooit zal gebeuren. Als u heeft geprobeerd uw reputatie langzaam op te bouwen, weten we hoe moeilijk dit kan zijn.

Het kopen van Instagram-volgers zal u in staat stellen om vertrouwen te wekken en de aandacht van uw doelgroep te trekken. Zo zult u veel sneller betrokken en gekwalificeerde volgers hebben.

Het posten van vier tot vijf keer per dag kan jaren duren om te ontwikkelen - en sommige mensen kunnen decennia besteden aan het worstelen met hun online activiteit met weinig effect. Wanneer u SOSfollowers.nl gebruikt, gaat u door een team van professionals die u snel beroemd kunnen maken.

Sur pc :
code promo sos followers

Sur mobile :
code promo sos followers

 

Heeft u niet gevonden wat u zocht? U kunt contact met ons opnemen via dit contactformulier.